|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tanışma Faslı Kaliteli Anime Severlerin Olduğu Sitemizde Bizimle Tanışmak istemez misiniz? |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Tanışma Faslı Forumunda Bulunan İşte Geldim Burdayım =) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Öncelikle selam ederim burdan tüm anime sever forumdaşlarıma Şimdi arkadaş, ben eskiden (takriben 4-5 sene öncesine kadar) animeyi bırak izlememeyi ...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: ??? | |||
| Hoşgeldin uşağum |
|
2 | 50.00% |
| Helal olsun be sana! |
|
0 | 0% |
| Çok tatlısın ScReAm, özel mesaja bak ^^ |
|
1 | 25.00% |
| Çok güzel oldu be =) |
|
0 | 0% |
| Bi biskrem versem? |
|
2 | 50.00% |
| Çoklu oylama yap Oylayanlar: 4. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 28-07-2010
Favori Anime: Full Metal Alchemist, Captain Tsubasa
|
Öncelikle selam ederim burdan tüm anime sever forumdaşlarıma
Şimdi arkadaş, ben eskiden (takriben 4-5 sene öncesine kadar) animeyi bırak izlememeyi ne demek olduğunu bile bilmiyordum Neyse efendim bu yaz başında keşfettim animeyi. Sonra da başladı bu anime denen hedeye bir ilgi bir ilgi, sormayın gitsin :p Tsubasa ile başlayan bu serüvenim (evet daha yeni izledim, ne var? ) Metal Simyager ile devam ediyor. O da yakında bitmek üzere. Şimdi hangisi ile devam edeyim acep, kara kara düşünüyorum :(İşte budur efendim benim anime ile özdeşleşmiş hayat hikayem :p Son sürgün yerim burası artık. Umarım kalıcı olmayı başarabilirim yardımlarınızla =) Neyse benim karnım acıktı, dolapta hazır köfte var gideyim de pişireyim
|
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Foruma hoşgeldin. İyi eğlenceler. Metal Simyageri beğendiğine göre sana daha çok shounen türüne düşen animelerden devam etmeni öneririm.
One Piece seni epeyce bir oyalar. Bleach de fena değildir. Cowboy Bebop ve Samurai Champloo'ya da bak bir ara. İçinde spor da olsun istersen, Hajime no Ippo ve Slam Dunk iyidir. Death Note ve Code Geass adamı ekrana bağlayan animelerdir. Şimdilik aklıma gelenler bu kadar. |
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Hoş gelmişsen.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
hoşgeldin, umarım kalıcı olursun
![]() yeni başlamışken diğer anime türlerine de yelken açmanı öneririm
|
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 28-07-2010
Favori Anime: Full Metal Alchemist, Captain Tsubasa
|
@Susano'o: Bu mesajını kaydedeyim, ileride lazım olur :p Küçükken tv'de izlediğim bir anime vardı 'dragon ball'. Metal simyager bitince ona başlamayı düşünüyorum; ama önerdiğin animelere mutlaka bir göz atıcam =)
@fudy: Canımsın fudy ^^ Öpüldün :o @özz: Teşekkürler =) Valla diğer türleri gözüm hiç kesmiyor Hayırlısı..
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
|
Hoş geldin,iyi eğlenceler dilerim,ben de Kuroshitsuji ve Code Geass'ı izlemeni öneriyorum.
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
aramıza hoşgeldin iyi eğlenceler
![]() bende bir kaç anime önerisi yapayım bari trigun, katekyo hitman reborn, rurouni kenshin, one outs, eyeshield şimdilik aklıma gelenler bunlar |
![]() |
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Hoşgeldin.Sitemizde umarım eğlenirsin
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 25-06-2010
Favori Anime: Eyeshield21,TTGL,One piece
Favori Manga: Kapital Manga,History's Strongest Disciple Kenichi
|
sana kesinlikle önereceğim bir anime var Tengen Toppa Gurren Lagann mutlaka izle ben yeni bitirdim beni bu kadar şaşırtan bir anime daha yok izlersen sende seveceksin.15.bölümde anakonuya giriş yapıyor ve acayip şaşırıyorsun fma brotherhood da sürekli izleyicileri şaşırtır.Bu mecha olmasına rağmen süper bir yapım.
Gelelim her animecinin izlemesi gereken ve aramızda hemen hemen izlememişi olmayan 2 muhteşem yapım.Naruto Ve One piece.Bu 2 muhteşem yapım özellikle one piece sende arşiv yapma isteği uyandıracak.Diyeceksinki bu kadar güzel bölümleri arşivlemem lazım arkadaşlarıma göstermem lazım diyeceksin emin ol. Sonra spor animelerine başla.Boksu seviyorsan hoş sevmesende olur bu anime sana boksu sevdirecek.Hajime no ippo.Müthiş bir yapım.Sonra slam dunk içinde komedi ürünleri barındırıyor oda müthiş bir spor animesi.Dövüş sanatları olarak History's strongest disciple kenichi müthiş bir anime gene.Eyeshield ve prince of tennis özellikle eyeshield21 seni anime manyağı yapacak. Diğer yandan bizden biri diyebileceğimiz karakterleriyle bir doğaüstü köy animesi Hanada Shounen Shi mutlaka izlemelisin. Ve son olarak bir uyumsuzların aşkını konu alan lovely complex gibi shouju harikasını izle.Ona bayılırsan tv dizisi yahşi cazibeye başla. Valla çok şaşkınım önceden hep ben tavsiye alırdım şimdi senpai olduk tavsiye veriyoruz.
|
![]() |
|
|
|
#10 |
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Mekan: ŞampiyonKentBursa
Favori Anime: Dragon Ball,Bleach,Tsubasa,Naruto,HSotD,
Favori Manga: Bleach,Claymore,HighSchoolofTheDead,Fairy Tail,1/2 Half Prince,İris Zero,Freezing,DeadmanWonderland
|
Arkadaşım hoşgelmişin harika bir giriş olmuş valla aynı benim gibi esprili birine benziyorsun Öhöm neyse...Sana, benim hayatımda seyrettiğim ve birçok duyguyu yaşatan serileri önererek başlamak istiyorum. Dragon Ball,Bleach ve Naruto bu üçünü kesinlikle seyretmelisin bunların arasında Tsubasa da var aslında yalnız okuduğum kadarıyla yalayıp yutmuşun onu afiyet olsun ![]() Neyse daha sonra Death Note,Code Geass,Bus Gamer,vb... diye uzar gider bu liste;) Bir de bir tavsiyem daha olacak mangaya da bir bulaş istersen özellikle Bleach den başlayabilirsin ;) ayrı bir tadı vardır bununda;) Biraz portakallı keki andırır hehe ![]() Sonra benim daha tanışmaya fırsatım olmadığı ancak listemde olan Lovely Complex ve One Piece de çok önerilenlerdendir. Şimdilik bu kadar yeter gelir gelmez gözünü korkutmayalım hehe ![]() ![]() Zamanla çok sevceceksin bu siteyi emin ol;) Umarım hakkında hayırlı olur senin için görüşmek üzere ALLAH'A emanet.
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|