|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tanışma Faslı Kaliteli Anime Severlerin Olduğu Sitemizde Bizimle Tanışmak istemez misiniz? |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Tanışma Faslı Forumunda Bulunan İşte Geldim Burdayım =) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> İlk önce topluca bir teşekkürümüzü sunalım. Teşekkür ederim aziz forumdaşlarım. Şımartıyorsunuz beni :p Çok fazla teşekkür ettik, artık daha da ...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: ??? | |||
| Hoşgeldin uşağum |
|
2 | 50.00% |
| Helal olsun be sana! |
|
0 | 0% |
| Çok tatlısın ScReAm, özel mesaja bak ^^ |
|
1 | 25.00% |
| Çok güzel oldu be =) |
|
0 | 0% |
| Bi biskrem versem? |
|
2 | 50.00% |
| Çoklu oylama yap Oylayanlar: 4. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#11 |
|
----
Giriş Tarihi: 28-07-2010
Favori Anime: Full Metal Alchemist, Captain Tsubasa
|
İlk önce topluca bir teşekkürümüzü sunalım. Teşekkür ederim aziz forumdaşlarım. Şımartıyorsunuz beni :p
Çok fazla teşekkür ettik, artık daha da söylemem ![]() @Metatron: Tamam ona da bakıcam :p @lantis: Hiç gereği yoktu be abi. Valla liste uzadıkça uzuyor @bedifeci: O konuda hiç süphem yok zaten azizim =) Hep beraber eğleneceğiz inşallah. @yetersizulvi: Ulvi kardeşş... Acep bu forumda Cevahir de var mı, merak ettim :p Şimdi ben bu Toppa'yı biliyorum ama sadece isim olarak Naruto'yu da duydum aynı şekilde. Bunlar zaten listemde olan animeler =) Diğer önerdiğin animelere ise bakmam lazım. Zaten ilk bölümü beğenmediğimde o animeyi bir daha izlemiyorum. Huy işte! :pBir de köy animesinden bahsetmişsin. Bunlar güzel şeyler izlemek lazım :p @vkopuzoglu: Abi ya benim kotam sınırlı valla! Gerçi hemşehrimin interneti sınırsız; ama 'yeter ulan!' şeklinde çemkirip isyan etmesinden korkuyorum (İsyan dedim de aklıma geldi, acep bu forumda Zekai de var mıdır? ) Dragon Ball'ı biliyorum zaten. Çocukluğumun animesi olduğu için bende duygusal bir tını yaratıyor ![]() Daha fazla yazamıcam Birazdan nevrotik sistemimin gözkapaklarıma karşı verdiği mücadelenin son demlerine yaklaşmaya başladığı için yatağa doğru yönelmem söz konusu Ayrıca 3 gündür gün doğmadan uyumayan birisi olarak bu forumu bu kadar geç tanıdığıma üzülüyorum. Neyse olur böyle şeyler :p Yarın devam etmek üzere esen kalın..
|
![]() |
|
|
|
#12 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
hoşgeldin iyi eğlenceler