|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tanışma Faslı Kaliteli Anime Severlerin Olduğu Sitemizde Bizimle Tanışmak istemez misiniz? |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Tanışma Faslı Forumunda Bulunan selam Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> merhaba arkadaşlar. Adım çağdaş ve 26 yaşındayım. Animeler içinde favorim One Piece olmakla beraber fairy tail, kateikyoushi Hitman reborn, naruto ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 18-08-2010
Favori Anime: one piece
Favori Manga: berserk
|
merhaba arkadaşlar. Adım çağdaş ve 26 yaşındayım. Animeler içinde favorim One Piece olmakla beraber fairy tail, kateikyoushi Hitman reborn, naruto vs de takip ediyorum. kısa bir süre önce bleach'i izlemeyi bıraktım ayrıca. Manga olarak da yukarıdakilere anime isimlerine ek olarak Initial D, Berserk ve bilimum seinin mangalarını okuyorum.
Şu anda easy going scans'de jp>en çevirmeni olarak manga camiasına biraz da olsa katkıda bulunuyorum. Ancak sizlere yardım edebileceğim bir şey olursa her zaman yardıma hazırım. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
Hoşgeldiniz.Umarım forumumuzda iyi vakit geçirirsiniz
|
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
hoşgeldin Çağdaş
sen bleach' i bırakmışsın ben başlasam mı başlamasam mı diye düşünüyorum
|
|
|
#4 |
|
----
|
aslında mangası ilgini çektiyse, animesi fena değil. ancak ben manga ve animeyi birlikte takip ediyorum ve bir noktadan sonra çizerin kontrolü tamamen kayboluyor. mangayı da bırakmak üzereyim. Ama ilk 63 bölüm galiba, oraları güzel. ha bir de filler bölümler nereden başlayıp nerelere gidiyor onları bulup izlemezsen geri kalanı güzel sayılır. malum 280'leri bulmuştur herhalde, bunların yarısı filler olunca insanın haftalık takip edesi kalmıyor.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
Hoş geldiniz. Jap>Eng görmek hemde manga için inanılmaz :=)
Bende Tsuki'de Jap>Eng anime çevirileri yapıyorum. Açıkası hiç kanji ve hiraganama güvenmiyorum :=) |
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
|
hiragana'yı dert etme bence. zaten az var. Eğer ki hiragana ve katakana konusundaki sıkıntını çözebilirse ve japoncada gramerine güveniyorsan, bir shounen mangasını rahatça çevirebilirsin. En nihayetinde kanjilerin yanlarına furiganaları ekliyorlar. tabi furiganalar yoksa da kanji lookup table'lardan bulunuyor.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Hoşgeldin çağdaş sitemizde eğlenmen ve bilgilerini paylaşman dileğiyle.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
|
Hoş geldiniz,iyi eğlenceler.
|
|