|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tanışma Faslı Kaliteli Anime Severlerin Olduğu Sitemizde Bizimle Tanışmak istemez misiniz? |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Tanışma Faslı Forumunda Bulunan Kendisiyle dost anime-manga platformu... Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Evet, başlıktan da anlaşılamayacağı üzre bu bi' tanışma başlığı. Dost Siteler'de bi' önceki siteyi görünce böyle saçma bi' başlık adı ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 20-08-2010
Favori Anime: Cowboy Bebop
Favori Manga: Vagabond
|
Evet, başlıktan da anlaşılamayacağı üzre bu bi' tanışma başlığı.
Dost Siteler'de bi' önceki siteyi görünce böyle saçma bi' başlık adı belirleyesim geldi. Adım Murathan (dünyadaki sayılı Murathan'dan biriyim (bildiğim kadarıyla), diğerleri de farklı kimliklerimle birlikte aslında benim diyebilirim hatta) ve parantez içine parantez açmak gibi bazı sıradışı yeteneklerim var. 15 yaşındayım, Manisa'da ikamet ediyorum (yakınlarda bir zirve olursa gelmem). Daha önce bulunduğum yerlerde tam anlamıyla istediğimi bulamayınca (bu demek değil ki oralara bi' daha uğramayıp, onları sömürmeyeceğim) ben de buraya yatay geçiş yapmaya karar verdim. Hep çok uzattığımı düşündüğüm için bundan sonrası için sadece favori animelerimi ve mangalarımı söylemeyi yeğliyorum. Cowboy Bebop, Gintama, Death Note, One Outs (fudy'e burdan selamlar), Hellsing + OAV'lar favori animelerimi oluştururken Vagabond da favorim diyebileceğim tek manga olma özelliğini taşıyor okuduğum kadarıyla. İzlediğim diğer animeleri durduk yere öğrenmek isteyen birileri olursa diye imzama AniDB zirzopundan koymayı düşünüyorum. Doğru zamanda doğru yerde olabilirsem hepinize teker teker teşekkür edebilirim (bu da bazılarına "Hoş geldin." deme zorunluluğu doğuruyor sanırım). |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Aleyküm Selam
. Hoş gelmişsin. İyi eğlenceler.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Hoş bulduk, teşekkürler.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Hoşgeldin Murathan.Sitemizde eğlenmen ve bilğilerini paylaşman dileğiyle.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#5 |
|
Hoş bulduk, ben de öyle olmasını umuyorum.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
aramıza hoşgeldin Murathan
|
|
|
#7 |
|
Hoş bulduk.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Fiore
Favori Anime: Great Teacher Onizuka
Favori Manga: Fairy Tail
|
Hoş geldin.Bende sayılı Yağızer'lerden biriyim.Tanıştığımıza memnun oldum
|
|
|
#9 |
|
Hoş bulduk, ben de memnun oldum.
Diğer Yağızer'lerin sen olma ihtimali var mı, yoksa başka bi' Yağızer de görebilir miyim? |
![]() |
|
|
|
#10 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
Hoş geldin Murathan iyi eğlenceler, bol animeli günler.
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|