|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Türk Fansub Takımları Dostlarımız tarafından yapılan fansub çalışmaları, en son haberler ve güncellemeler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Fansub Takımları Kategorisinde ve Türk Fansub Takımları Forumunda Bulunan ALUMINIA Fansub Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ÇALIŞMALARIMIZ Anime projeleri Lovely Complex (bitti) Loveless (bitti) ef - a tale of memories (bitti) xxxHOLiC (bitti) xxxHOLiC Shunmuki (bitti) ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: İzmir -Artık Aydın-
Favori Anime: NANA, Lovely Complex, Death Note, Suzuka, Ouran High School Host Club
Favori Manga: Parasyte, Skyhigh,Doubt, Empty Heart
|
ÇALIŞMALARIMIZ
Anime projeleri Lovely Complex (bitti) Loveless (bitti) ef - a tale of memories (bitti) xxxHOLiC (bitti) xxxHOLiC Shunmuki (bitti) Junjou Romantica (bitti) Zero no Tsukaima (bitti) Zero no Tsukaima S2 (bitti) Bokura ga Ita (bitti) xxxHOLiC Kei (bitti) xxxHOLiC film (bitti) Junjou Romantica 2 (bitti) Shigofumi + OVA (bitti) Aishiteruze Baby (gelecek) ef - a tale of melodies (gelecek) Aria the Animation (gelecek) Skip Beat! (Devam ediyor) Manga projeleri Bitter Virgin (bitti) Bus Hashiru (bitti) X-Day (bitti) Fuguruma Memories (bitti) Fruits Basket (devam ediyor) Devil Does Exist (devam ediyor) GOTH (devam ediyor) Zettai Heiwa Daisakusen (devam ediyor) Rustblaster (devam ediyor) Beast Master (devam ediyor) Totally Captivated (devam ediyor) Hoshi no Koe (gelecek) Parasyte (devam ediyor) Tamamlanan Oneshotlar Before Winter Comes I'm a Piano Convenience Store Honey (Nanairo Sekai 2. hikaye) Soshite Watashi wa Kaeru ni Koisuru Soshite Hibi Koishiteku Kimi wa Boku no Taiyou Long Along Alonging Apple Once Upon a Time See You Next Time Forever Honey Furueru Yoru wo Himitsugoto Projelere ulaşmak için adresimiz : http://www.aluminiafansub.com |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
yeni forumumuza hoşgeldiniz aluminia; çalışmalarınızda başarılar... Zero no Tsukaima'nın ikinci sezonunu bekliyorum büyük bir merakla
|
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
hoşgeldiniz
|
![]() |
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
|
Teşekkürler ^^ Ayrıca encoder ve karaokeci alımlarımız devam ediyor. Lütfen editörlük veya çevirmenlik için başvurmayın. Önceliğimiz encode.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: Blue Seed, Clannad, Clamp
Favori Manga: Suzuka, Clamp
|
Hoşgeldiniz...
Bende Zero no Tsukaima'nın 2. sezonunu bekliyorum.. |
![]() |
|
|
|
#7 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
sabrın sonu selamettir arkadaşlar
yakında gelecekmiş, öyle duymuştum:dusuneyim:
|
![]() |
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
Bende bekliyorum valla
Çok özledim...
|
![]() |
|
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: Nana , Itazuraa Na Kiss
|
Az önce baktım junjou romantica 2 ' nin 9. bölümü eklenmiş.
|
|
|
|
#10 |
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: naruto
|
“ Orjinal Gönderi : spartiate
|
![]() |