|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Türk Fansub Takımları Dostlarımız tarafından yapılan fansub çalışmaları, en son haberler ve güncellemeler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Fansub Takımları Kategorisinde ve Türk Fansub Takımları Forumunda Bulunan Furude Project Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Merhabalar, ben Furude Project 'den Skullchukka. Bu başlıkta, sizlere hem Furude Project, hem de üzerinde çalıştığımız Umineko no Naku Koro ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Hollanda
Favori Anime: no naku koro ni
|
![]() Merhabalar, ben Furude Project'den Skullchukka. Bu başlıkta, sizlere hem Furude Project, hem de üzerinde çalıştığımız Umineko no Naku Koro ni Görsel Roman (Visual Novel); Altın Cadının Laneti Türkçe Yama'sı hakkında bilgi vermek istiyorum. ![]() Biz kimiz? Spoiler:
Görsel Roman tanıtım~ Spoiler:
Projelerimizin listesi Sözlerimi bitirirken, öncelikle okuduğunuz için teşekkür etmek istiyorum. Daha fazla bilgi almak, soru sormak, Umineko tanıtımlarını okumak, videolar izlemek ve elbette oynanabilir demo ile Türkçe yamasını indirmek için lütfen Furude Project'i ziyaret ediniz. Desteğiniz bizim için çok önemli. ^^ İyi günler.
|
|
#2 |
|
----
|
Tamamlanmış projelerimiz:
Higurashi no Naku Koro ni Kai (2. Sezon) - Anime Türkçe Altyazısı Umineko no Naku Koro ni - Anime Türkçe Altyazısı Aktif projelerimiz: Higurashi no Naku Koro ni Rei (3. Sezon) - Anime Türkçe Altyazısı (4/5) [5. bölümü çevirmek için biraz zaman lâzım.] Umineko no Naku Koro ni Görsel Roman (Visual Novel) Türkçe Yaması - Ön Gösterim tamamlandı Gelecek projelerimiz: Versiyon 2 Higurashi no Naku Koro ni Kai (2. Sezon) - Anime Türkçe Altyazısı Versiyon 2 Umineko no Naku Koro ni Kai - Anime Türkçe Altyazısı Ôkamikakushi Anime Türkçe Altyazı Askıdaki projelerimiz: Higurashi no Naku Koro ni (1. Sezon) - Anime Türkçe Altyazısı [öncelik diğer projelerimize tanınıyor] Umineko no Naku Koro ni - Manga Türkçe (Vakit yok.) ![]() Furude Project'te neler bulabilirim? Öncelikle, bu site yalnızca üç seriye, Higurashi no Naku Koro ni ,Umineko no Naku Koro ni ve Ōkamikakushi' ye ayrılmıştır. Aşağıdaki maddelerin hepsi aksi yazmadığı sürece bu üç seri için geçerlidir.
Bu sitede neler bulamam?
![]()
|
|
#3 |
|
----
|
Muhteşem bir tanıtım olmuş.
Başarılar arkadaşlar... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
----
|
Teşekkür ederim. Gelişmeleri aktif olarak lütfen
www.furude.com 'dan takip ediniz.
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Higurashi & Umineko için başvurulacak kaynak ve bilgi bankasıdır kendileri. : )
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Cok titiz calistiginizi ve büyük emek verdiginizi biliyorum. Özellikle görsel romanlara da el atmis olmanizi takdir ediyorum. Sitemize hosgeldiniz
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Öncelikle tüm yapımlarınızda başarışarınızın devamını diliyorum çok güzel işler başarıyorsunuz takip etmek isterdim ama doğrusunu söylemem gerekirse birazcık tırstığım konulara ait çalışmalarınız olduğu için şu an takip edemedim çalışmalarınızı.
Ben bir şey sormak istiyorum; ''Görsel Roman''ı okumak gibi bir niyetim var ama bunun için de öncelikle animesinde olduğu gibi Higurashi no Naku Koro ni serilerini izleyip sonra ''Görsel Roman'' a mı geçiş yapmam gerekir,birazcık tırsıyorum da Higurashi yapımlarının konusundan.....
|
|
|
#8 |
|
----
|
Şöyle diyeyim; Umineko görsel romanı animeye oranla çok yavaş ilerliyor. Animede 10-15 dakikada olan şeyi siz 7-8 saatte okuyorsunuz. Yani inanılmaz detay var.
Higurashi spoiler'ı animenin 5. bölümünde. Görsel Roman'ın ise en sonunda açılan bonus bölümde (bütün chapterlar okununca) o yüzden şu an için öyle bir durum söz konusu değil. Görsel roman'ın nasıl bir şey olduğunu merak edenlerin, Higurashi izlememiş bile olsalar fikir sahibi olmasına olanak sağlıyor.
|
|
#9 |
![]() ![]()
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Şimdilik Kai'deyim.Sırayla Umineko ve görsel roman'ı izlemek ve okumak istiyorum.Çalışmalarınız çok güzel sürekli takipteyim başarılar:birnumara:
|
![]() |
|
|
|
#10 |
![]() ![]()
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Zaten görsel romanların yavaş ilerlediği konusunda fikir sahibiydim daha önceden ama hiç takip etmedim o nedenle bu tarz bir şey hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla da en azından bir tanesinde deneyim sahibi olma gibi bir düşüncem var.
Açıklamalar için teşekkür ediyorum o halde bir ara denemek lazım projenizi,tekrar teşekkürler açıklama için...
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.animemangatr.com/forum/turk-fansub-takimlari/213-furude-project/
|
||||
| Tarafıdan gönderildi | For | Type | Tarih | |
| Furude Project: Site Haritası - Neko Rika | This thread | Refback | 17-08-2010 13:01 | |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|