|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Türk Fansub Takımları Dostlarımız tarafından yapılan fansub çalışmaları, en son haberler ve güncellemeler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Fansub Takımları Kategorisinde ve Türk Fansub Takımları Forumunda Bulunan AnimeOu Fansub (21.09.2009) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> eh işte yani çocuk bi porgram kuruyo oldu haker kötü siteleri haclemezler gelirler böyle güzel sitelerle uğrasirlar millet....
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#131 |
Giriş Tarihi: 25-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Dears
Favori Manga: ------
|
eh işte yani çocuk bi porgram kuruyo oldu haker kötü siteleri haclemezler gelirler böyle güzel sitelerle uğrasirlar millet.
|
![]() |
|
|
|
#132 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-11-2009
Mekan: Manisa
Favori Anime: daha cıkmadı :S
Favori Manga: Gantz , D.gray-man
|
bugün 2 aralik ama giremiyoz yine hadi hayırlısı bakalim nolcak :kurukafa:
|
|
#133 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-11-2009
Favori Anime: Kaiji
Favori Manga: Mastürbasyon Ustası Kurosawa
|
sitenin açılışı 7 aralığa ertelendi siz duymadınız mı :/ :yandim:
|
![]() |
|
|
|
#134 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
Animeou ile ilgili güncel bilgiler için Animeou'nun facebook hesabını takip edebilirsiniz.
|
![]() |
|
|
|
#135 |
|
----
Giriş Tarihi: 27-09-2009
|
onemli olan açılacak olması animeou nun acılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz
|
![]() |
|
|
|
#136 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 26-09-2009
Favori Anime: Tengen Toppa Gurren Lagann
Favori Manga: Eyeshield 21
|
Arkadaşlar Host yenilenme tarihi 7 aralık olduğu için site 5 gün daha kapalı duracak...
|
|
#137 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: d.gray man+to aru majutsu+railgun
Favori Manga: Koukou Debut
|
ayy kapandı diye çok korkmuştum :uzgun:
|
![]() |
|
|
|
#138 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: bleach
|
valla kapandı dio çok korkmuştum
|
|
#139 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-10-2009
|
vallaha bende korktum birkaç kendini bilmezin yaptıkları yüzünden anime küsme durumundan siteyi bırakmaya allahtan öle değilmiş daha yeni haberim oluyor oda animemangatr nin sayfasına bakayım dedim de haberim oldu.anladığım kadarıyla hacklenmişmi acaba ? ne şereften yoksun insanlar var ,allah cezalarını verir ilşallah temennim o .bu insanlar hiçbir çıkar gözetmeden insanlara hizmet veriyor ama gerizekalılar hala anlamıyor .bide forum yönetcilerine birşey sorcam animanist adlı fansub sitesi trojan yüklü açılınca bilgisayarı ele geçiriyorlar çok önemli bilgilerimiz var ya banklarda trilyonlarımız var .forum yöneticilerden bi bilgilendirme istiyorum ne kadar kendi siteleri de olmasada kendileride bakıyorsa o siteye durum kötü olabilir .kimse animanist sitesine girmesin bilgisayarları çökmesin.bu olay hakkında bilgileri varmı acaba ?bazı kötü niyetli site yöneticileride var galiba kimseyi suçlamak gibi olmasın ama animanist neden farketmiyor bu vürüs durumu.
|
![]() |
|
|
|
#140 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
“ Alıntı ”kimse animanist sitesine girmesin bilgisayarları çökmesin.bu olay hakkında bilgileri varmı acaba ?bazı kötü niyetli site yöneticileride var galiba kimseyi suçlamak gibi olmasın ama animanist neden farketmiyor bu vürüs durumu.
“ Alıntı ”var bi bozukluk ama ben anlamıyorum , pek site işlerinden, arkadaş müsait olunca halledecek
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|