|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Türk Fansub Takımları Dostlarımız tarafından yapılan fansub çalışmaları, en son haberler ve güncellemeler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Fansub Takımları Kategorisinde ve Türk Fansub Takımları Forumunda Bulunan AnimeOu Fansub (21.09.2009) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Güncellemeler duyurulmamış ama ben gene de buradan da Hakuouki ve Maid sama güncellemeleri için teşekkür edeyim. Zevkle takip ediyorum. ellerinize ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#181 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Trabzon
Favori Anime: Itazura Na Kiss
Favori Manga: Bitter Virgin
|
Güncellemeler duyurulmamış ama ben gene de buradan da Hakuouki ve Maid sama güncellemeleri için teşekkür edeyim. Zevkle takip ediyorum.
ellerinize sağlık. |
![]() |
|
|
|
#182 |
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
Ben yine giremiyorum siteye :(....
|
![]() |
|
|
|
#183 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: bleach
|
siteye girilmiyor bir sorun mu var
|
|
#184 |
Giriş Tarihi: 26-10-2009
|
![]() Biliyorum, çoğu anime-manga sever okumaktan ziyade izlemeyi tercih eder. Ancak okunacak metin anime-manga ile ilgili olunca çoğu anime-manga severin bu fikrinin değişeceğini hatta çoğu kişinin zevkle okuyacağını düşünüyorum. Böyle bir kaynak olan dergimizin de daha fazla okura ulaşması için bildiğim ve gördüğüm çoğu anime-manga sitesine duyuru başlığı açmaya karar verdim. Açık konuşmak gerekirse derginin download oranından ve okur sayısından da hiç memnun değilim. 10.000 lerce anime izleyicisinin olduğunu bildiğim bu camiada derginin okunma oranının da çok daha fazla olabileceğini düşünüyorum ve duyuru kapsamımızı bu güne kadar sadece animeou dahilinde tuttuğumuz için de çoğu kişinin okuyamadığına inanıyorum. Ayrıca çok emek sarf eden ekibimin de uğraşlarının daha fazla kişiye ulaşması için bu duyuruları gerekli gördüm. Dergi ile ilgili duyuru ve gelişmeleri ve yeni sayıları artık bu başlık altından takip edebilirsiniz. Ayrıca tüm sorun, öneri ve görüşlerinizi de buraya ya da direk animeou forumuna yazabilirsiniz; http://www.animeou.net/animeou-dergi-f93/ Daha fazla başınızı şişirmeyeyim, hepinize iyi okumalar... 3.Sayı “ Alıntı ”Bayramda vereyim şu sayıyı diye baya çatlattım bi tarafı, gece 4 lere kadar mesai yaptım =D EMY de beni lafa tutuyor, daha da geciktirip uykumdan çalıyor utanmaz =D Yazılması gereken çoğu şeyi editör yazısında yazmış olmam lazım zaten, orada bahsetmediğim ama farklı bir uygulama olarak bu sayıda sadece enstrümental olan bazı parçaları da denemeye sunduk. Beğenip beğenmemenize göre bu uygulamaya devam edebiliriz...
Ha bir de geçen sayının download ve okunma miktarlarından pek memnun kalmadım. Bence çok daha fazla kişi okuyabilirmiş gibi geliyor, bu yüzden yakın zamanda diğer anime sitelerinde fln da derginin duyurusunu asabilirim, böyle bir düşüncem var. Sitesinde duyuru verilmesini isteyen arkadaşlar bna pm atabilir. Neyse daha başka söylencek bişey varsa bile hatırlamıyorum o yüzden kısa keselim, zaten uykusuzluktan harf hataları fln yapıp duruyorum opera denetimi olmasa kimse yazıyı okuyamayacak =D Hepinize iyi okumalar... http://hotfile.com/dl/83474660/4ffd1e3/kasim.exe.html 3. Sayı Müzikler Download: http://hotfile.com/dl/82800413/882cb...ikler.rar.html Not: Bunun içindeki Chance full değil, Full versiyonunu indirmek için; http://hotfile.com/dl/83482532/5d485...ngE_1.mp3.html 2.Sayı Spoiler:
1.Sayı Spoiler:
|
|
#185 |
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
animeou.net adresinde yavaşda olsa eski serileri yüklüyorlar,çekmek isteyenlere duyrulur...
|
|
|
|
|
|
#186 |
|
----
Giriş Tarihi: 06-06-2010
Mekan: Bursa
Favori Anime: Code Geass Bleach
Favori Manga: Naruto,Bloody Cross,Trinity Blood
|
Blog daha iyi olmuş animeou daki çeviriler çok az ve çok sık değil.Bakalım çeviri grupları ayrı sitede yapacaklarmış.Belkide başlamışlardır...
|
|
#187 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: bleach
|
çok güzel bir anime sitesiydi ama kapandı yazık oldu doğrusu bence
|
|
#188 |
|
----
Giriş Tarihi: 06-04-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Cowboy Bebop, One Piece, Honey and Clover
Favori Manga: Bokura Ga Ita
|
benim honey çevirisi yalan olduydu, o yüzden kendi adıma sevindim açıkcası sitenin kapanmasına. kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm...
![]() yine de bana katlandıkları için teşekkür ediyorum beraber çalıştıklarıma buradan. güzel bi deneyimdi. dersimi aldım, bi daha grup murup işine girmem. beceremiyomuşum. bunu yazcak başka yerim yoktu o yüzden burayı kullandım gibi oldu kusura bakmayın. vefasız ex honey and clover 2 çevirmeniniz dcmbr. |
![]() |
|
|
|
#189 |
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
en basitinden açarsın bir facebook,tweet,artık ne varsa devam edersin,arayıp bulan seni zaten bulacaktır.kafan rahat olur.istediğin zaman devam edersin.paşa sensin kral sen olursun.zaten amatörüz...rahat ol
kötüsün sen kötüsün
|
|
|
|
|
|
#190 |
|
----
Giriş Tarihi: 06-04-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Cowboy Bebop, One Piece, Honey and Clover
Favori Manga: Bokura Ga Ita
|
seriyi animeouda bitireceğime söz vermiştim, beni üzen kısım bu sözümü tutamamam. gerisi mühim değil zaten, çevirmek istesem dediğiniz gibi bişiler yapabilirim sanırım. vakit olmuyo, iş artıyo, ilk heves kalmıyo vs vs. velhasıl söz vermemek lazımmış.
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|