Geri Git   Anime manga > Fansub Takımları > Türk Fansub Takımları

Türk Fansub Takımları Dostlarımız tarafından yapılan fansub çalışmaları, en son haberler ve güncellemeler.

AnimeOu Fansub (21.09.2009)

Fansub Takımları Kategorisinde ve Türk Fansub Takımları Forumunda Bulunan AnimeOu Fansub (21.09.2009) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> “ Orjinal Gönderi : Zaman Efendisi ” Yeni sisteminizi sevdim. Bir anda animeleri tamamlama sistemi. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Günlük sitenizi ...

Like Tree5Beğenilenler

LinkBack Konu araçları
Eski 12-09-2009, 18:08   #31
Ne düşünüyorsun?

----

Mikado'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: Michiko to Hatchin
Standart İlgi: AnimeOu Fansub (08.09.2009)

“ Orjinal Gönderi : Zaman Efendisi Mesajı Görüntüle

Yeni sisteminizi sevdim. Bir anda animeleri tamamlama sistemi. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Günlük sitenizi takip ediyorum.
Sistem felan degil ya cevirmenin keyfine bagli bir durum o:spit: Öyle seyler beklemeyin her zaman yani.
BayMikado Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-09-2009, 18:10   #32
Ne düşünüyorsun?

Eğlenceli

sakura hime'ın Avatarı

Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket

“ Orjinal Gönderi : Merhak Mesajı Görüntüle

Hmm birde ortak proje haberi vereyim o zaman. Anitoryum Fansubun basladigi Aria The Animasyonun encodesini biz yapacagiz. Yani ortak proje olarak devam edecek.
merhak iyi haberlere çok alıştırdınız bizi sonradan söylemedi deme hayırlı olsun ne diyim başka bu seriyi izlemeyi çok istiyordum umarım hızlı bir şekilde devam edersiniz birşey sormak istiyorum peace maker serisinde manga ile anime birbirine bağlımı bağlıysa animenin kaldığı yerden çevirmeyi düşünür müsünüz ? seri çok güzeldi

Bayansakura hime Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-09-2009, 18:23   #33
Ne düşünüyorsun?

----

Mikado'ın Avatarı

“ Orjinal Gönderi : sakura hime Mesajı Görüntüle

merhak iyi haberlere çok alıştırdınız bizi sonradan söylemedi deme hayırlı olsun ne diyim başka bu seriyi izlemeyi çok istiyordum umarım hızlı bir şekilde devam edersiniz birşey sormak istiyorum peace maker serisinde manga ile anime birbirine bağlımı bağlıysa animenin kaldığı yerden çevirmeyi düşünür müsünüz ? seri çok güzeldi
Mangasini izlemedigim icin bilemeyecegim. Ayrica biliyorsun ki projelerimiz daha cok anime agirlikli o yüzden cevirilecegini pek sanmiyorum. Bu arada seri gercekten cok güzeldi:B
Eski 12-09-2009, 18:32   #34
Ne düşünüyorsun?

Eğlenceli

sakura hime'ın Avatarı

yine de şansımı deneyim dedim açıklama için teşekkürler

Eski 12-09-2009, 23:57   #35
Ne düşünüyorsun?

----

Mikado'ın Avatarı

Evet arkadaslar an itibariyla Ruroini Kenshin tv serisine baslamis ve ilk bölümü vermis bulunuyoruz. Yalniz cevirmenimiz asil konunun bittigi yer olan 62. bölüme kadar cevirecegini bildirdi. Ama belki ilerde fikri degisebilir. Bir sürü uzun ve güzel seriyi aldik omuzlarimiza bu günlerde, insallah hepsini bitirmek nasip olur.
Eski 13-09-2009, 00:03   #36
heyheyleri tepesinde

çok yorgun

lafolya'ın Avatarı

Favori Anime: darker than black,loveless

izlemeyi düşünüp bir türlü fırsat bulamıştım artık sizden takip ederim kenshin i..

güncelleme için teşekkürler merhak..
Eski 13-09-2009, 00:07   #37
I want to go to Korea right
now!

Agliyorum

yuuki_cross'ın Avatarı

Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated

Yeni proje hepimize hayırlı olsun.Özellikle de bize
Chrome Shelled Regios'ida unutmayın olurmu :guzelim: çok güzel bir seri ama sanırım ötekilerden biraz daha arka planda kaldı.Güncellemesi yavaş geliyor.Soul Eater'den sonra alışır olduk büyük güncellemelere
Bayanyuuki_cross Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-09-2009, 00:17   #38
Ne düşünüyorsun?

Eğlenceli

sakura hime'ın Avatarı

yeni seriniz hayırlı olsun bu aralar hep uzun serileri seçiyorsunuz umarım sonuna kadar götürürsünüz takipteyiz

Eski 13-09-2009, 00:43   #39
Ne düşünüyorsun?

----

Mikado'ın Avatarı

“ Orjinal Gönderi : yuuki_cross Mesajı Görüntüle

Yeni proje hepimize hayırlı olsun.Özellikle de bize
Chrome Shelled Regios'ida unutmayın olurmu :guzelim: çok güzel bir seri ama sanırım ötekilerden biraz daha arka planda kaldı.Güncellemesi yavaş geliyor.Soul Eater'den sonra alışır olduk büyük güncellemelere
Simdi bunu daha öncede belirttim ben. Bir kac defa devasa güncelleme verildi diye her seride böyle olacak degil malesef. Normalde fansub gruplari düzenli olarak haftada 1 bölüm verdimi normaldir denir. Ama artik herkes bizden daha fazlasini bekliyo. Hicbir serimiz geri planda tutulmaz cünkü her seriye baslanirken encoderi ve cevirmeni bellidir ve güncellemeler onlara göre belirlenir. Ayrica Chrome Shelled Regios serisini ceviren arkadas Bleach ve Naruto yu ceviren kisi. Yani en azindan haftada 3 bölüm güncelleme veriyo. Bu konu hakkinda kendiside zaten forumumuzda gerekli aciklamayi yapti ve hafta 1 bölüm olarak ilerleyecek dedi proje. B mesaji bu kadar uzun yazmamin sebebi ise su; Kizim sana söylüyorum gelinim sen anla:spit:. Sakin üzerine alinma genel bir aciklama yapayim dedim sadece:B
Eski 13-09-2009, 18:01   #40
Ne düşünüyorsun?

----

Mikado'ın Avatarı

Chrome Shelled Regios 3. bölüm eklenmistir.

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık