|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Türk Fansub Takımları Dostlarımız tarafından yapılan fansub çalışmaları, en son haberler ve güncellemeler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Fansub Takımları Kategorisinde ve Türk Fansub Takımları Forumunda Bulunan AnimeOu Fansub (21.09.2009) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> “ Orjinal Gönderi : Zaman Efendisi ” Yeni sisteminizi sevdim. Bir anda animeleri tamamlama sistemi. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Günlük sitenizi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#31 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: Michiko to Hatchin
|
|
![]() |
|
|
|
#32 |
![]() ![]()
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
“ Orjinal Gönderi : Merhak
|
![]() |
|
|
|
#33 |
|
----
|
“ Orjinal Gönderi : sakura hime
|
![]() |
|
|
|
#34 |
![]() ![]()
|
yine de şansımı deneyim dedim
açıklama için teşekkürler
|
![]() |
|
|
|
#35 |
|
----
|
Evet arkadaslar an itibariyla Ruroini Kenshin tv serisine baslamis ve ilk bölümü vermis bulunuyoruz. Yalniz cevirmenimiz asil konunun bittigi yer olan 62. bölüme kadar cevirecegini bildirdi. Ama belki ilerde fikri degisebilir. Bir sürü uzun ve güzel seriyi aldik omuzlarimiza bu günlerde, insallah hepsini bitirmek nasip olur.
|
![]() |
|
|
|
#36 |
Favori Anime: darker than black,loveless
|
izlemeyi düşünüp bir türlü fırsat bulamıştım artık sizden takip ederim kenshin i..
güncelleme için teşekkürler merhak..
|
|
#37 |
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Yeni proje hepimize hayırlı olsun.Özellikle de bize
![]() Chrome Shelled Regios'ida unutmayın olurmu :guzelim: çok güzel bir seri ama sanırım ötekilerden biraz daha arka planda kaldı.Güncellemesi yavaş geliyor.Soul Eater'den sonra alışır olduk büyük güncellemelere
|
|
#38 |
![]() ![]()
|
yeni seriniz hayırlı olsun bu aralar hep uzun serileri seçiyorsunuz umarım sonuna kadar götürürsünüz takipteyiz
|
![]() |
|
|
|
#39 |
|
----
|
Simdi bunu daha öncede belirttim ben. Bir kac defa devasa güncelleme verildi diye her seride böyle olacak degil malesef. Normalde fansub gruplari düzenli olarak haftada 1 bölüm verdimi normaldir denir. Ama artik herkes bizden daha fazlasini bekliyo. Hicbir serimiz geri planda tutulmaz cünkü her seriye baslanirken encoderi ve cevirmeni bellidir ve güncellemeler onlara göre belirlenir. Ayrica Chrome Shelled Regios serisini ceviren arkadas Bleach ve Naruto yu ceviren kisi. Yani en azindan haftada 3 bölüm güncelleme veriyo. Bu konu hakkinda kendiside zaten forumumuzda gerekli aciklamayi yapti ve hafta 1 bölüm olarak ilerleyecek dedi proje. B mesaji bu kadar uzun yazmamin sebebi ise su; Kizim sana söylüyorum gelinim sen anla:spit:. Sakin üzerine alinma genel bir aciklama yapayim dedim sadece:B
|
![]() |
|
|
|
#40 |
|
----
|
Chrome Shelled Regios 3. bölüm eklenmistir.
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|