|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Türk Fansub Takımları Dostlarımız tarafından yapılan fansub çalışmaları, en son haberler ve güncellemeler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Fansub Takımları Kategorisinde ve Türk Fansub Takımları Forumunda Bulunan Chocobo Manga Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ^.^ Chocobo Manga Devam eden Projeler : -D.Gray-Man 150-184/? ( Çeviri : Leva Edit : DFalcon,Armadaxster,Zax) -Koukou Debut 18/52 ( ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: One Piece
|
^.^ Chocobo Manga Devam eden Projeler : -D.Gray-Man 150-184/? (Çeviri: Leva Edit: DFalcon,Armadaxster,Zax) -Koukou Debut 18/52 (Çeviri: Leva Edit: DFalcon) -Gareki no Eden 1/8 (Çeviri: DFalcon Edit: DFalcon) -Mushishi 9/47 (Çeviri: Ozey Edit: Sonercirit, Zax) -Bleach 1-200 & 287-371/? (Çeviri: Geheimnis Edit: DFalcon) -Deadman Wonderland 15/? (Çeviri: Geheimnis Edit: DFalcon) Tamamlanan Projeler : -Shuna no Tabi (Çeviri: Karia_Chan Edit: DFalcon) -Doubt (Çeviri: Leva Edit: DFalcon) -Kagen No Tsuki (Çeviri: Savage Garden Edit: DFalcon,Çubuk Kraker) One-Shot'lar : Nemunoki no Geshukushou (Çeviri: Leva Edit: DFalcon) Urooboe Uroboros! (Çeviri: Ozey Edit: Sonercirit) Fuyu no Hana (Çeviri: Leva Edit: DFalcon) *Burada sadece Chocobo Manga'nın çalışmaları gösterilmiştir.Chocobo Fansub'un çalışmaları ayrıdır.
|
#2 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Ben de açıcaktım bizim başlığı ama selçuk açar diye ona bırakmıştım : )
|
![]() |
|
|
#3 |
Mekan: Gezginim.İstanbul,İzmir,Ankara cosplay ve Con'larda beni bulabilirsiniz.Ancak Balıkesir'de yaşıyorum
Favori Anime: PSWG,ParaKiss.
Favori Manga: ZONE-00.
|
Selçuk msnini açsa bende buraya manga çevirmeni olarak giricem.Çubuk Krakere yardımcı olucam ama adam bi açmadı msnini delirdim resmen
|
#4 |
|
Banned
----
|
Selçuk şuan çok meşgul. Herhangi bir çeviri dosyanı bana yolla. Ben bir bakar, yetkili kişi ve kişilere iletirim : )
|
![]() |
|
|
#5 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
Özel mesajla konuşulacak konuları bir manga grubunun güncel duyuru sayfasında konuşmayın lütfen.
|
![]() |
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE
|
Kırk yıllık Ozey meğersem Özey miymiş? :O
|
![]() |
|
|
#7 |
Favori Manga: One Piece
|
Çok özür dilerim değiştirdim hemen ozey diye :zordurum:
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Neon Genesis Evangelion, Higurashi no Naku Koro ni, Tengen Toppa Gurren Lagann, Ergo Proxy
Favori Manga: Evangelion: Re-Take, Persona 3
|
Chocobo Fansub ve Manga belli bir süre sonra aranızdan ayrılacak. Herkesin haberi olsun. D.Falcon ve ben uzun bir süre ortalarda gözükmeyeceğiz sonra belki başka bir grup adı altında tekrar projelere el atabiliriz. Şimdiden haber vereyim de sonra ani kapanma yüzünden kimse saldırmasın
|
![]() |
|
|
#9 |
|
----
Mekan: odamda
Favori Anime: Death note
Favori Manga: Bakuman
|
ühüü deadman niye çevirilmiyor uzun zamandır ??
|
|
#10 |
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Yaa çok üzüldüm bu habere. Sizin bi çok projenizi takip ediyordum. D.Gray-Man'in yarım kalması çok çok kötü oldu benim için. (Gerçi mangaka da ara vermişti ama...)
D.Gray-Man'e sahip çıkılmalı, devamı çevirilmeli bu manganın :agla: .
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|