|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Türk Manga/Scanlation Takımları Dostlarımız tarafından yapılan manga çalışmaları, en son haberler ve güncellemeler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Fansub Takımları Kategorisinde ve Türk Manga/Scanlation Takımları Forumunda Bulunan MangaFrame Çeviri Grubu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Projeler : Bakuman Beelzebub Bleach Defense Devil History's Strongest Disciple Kenichi Let's Lagoon Karate Shoukoushi Kohinata Minoru Yankee-kun To Megane-chan ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 04-01-2010
Favori Anime: bleach
Favori Manga: bleach
|
Projeler:
Bakuman Beelzebub Bleach Defense Devil History's Strongest Disciple Kenichi Let's Lagoon Karate Shoukoushi Kohinata Minoru Yankee-kun To Megane-chan Kekkaishi Judge Naruto One Piece Pluto Sun-Ken Rock! Tiji-Kun Zippy Ziggy Not:Sitede online okuma mevcuttur. http://www.mangaframe.com
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk
|
"Yüksek Kaliteli Manga Çeviri Grubu" olmanıza rağmen Let's Lagoon ilk sayısında kullandığınız yazıtipinin Türkçe olmaması enteresan geldi bana...
Yine de başarılar...
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Yeni bir grup yeni çalışmalar. şimdiden çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
Yeni grup yeni kan.Başarılar.Cidden proje seçimleriniz güzel.Hepside Daha önce yapılmamış çok iyi seçimler tebrik ediyorum
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
Muhti haklı arkadaşlar el atılmamış yeni projelere girseniz daha şık olurdu, yine de seçim sizin tabii ki.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
One piece, bleach, naruto...
![]() Yolunuz açık olsun, ne diyelim. Piyasada onca manga varken gidip bleach gibi dandirik bir mangayı 15 grup birden niye çevirir bir türlü anlam veremiyorum. |
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
3 shounen ve kenichi hariç diğer projeleriniz bu yıl çıkanlardan herhalde. 5+ devam ediyor yazıyorda
Başarılar dilerim.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
sun ken rock iyidir
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
Sun-Ken Rock
gibi manglarında çevrilmeye başlandığını görmek güzel şimdiden teşekkürler.(eleştiriler her zaman siz daha iyisini yapın diyedir. bunu bildiğiniz için bende küçük bir eleştiride bulunacağım. arkadaşların söylediği çok doğru. zaten çevrilmiş serilerdense çevrilmemiş, kıyıda köşede kalmış ama gerçekten çok güzel mangalarda var onlarada el atacağınızı umuyorum)
|
|
#10 |
|
----
Giriş Tarihi: 03-01-2010
|
Beelzebub 55
Kenichi 379 Sun-Ken Rock 01 - 09 Ekimize yeni katılan Pisho'ya burdan bir selam çakarak başlıyorum. MF'nin açılmasıyla birlikte projelerde yer alan Sun-Ken Rock'tan en sonunda 9 bölüm birden geliyor. Bununla beraberde o da artık güncel takip edilen seriler arasına girdi. Ayrıca bu gün çıkan Kenichi 379 da güncellemeye yetişti. Beelzebub 55'de her ne kadar geç kalsa da sonunda çıktı. Doğrusu vermek istediğimiz güncelleme bu değildi. Bunun sebebi ise çuvalla çeviri öylece beklerken, onları editleyecek editör olmaması akabinde birde sınav olması böyle bir duruma yol açtı. Öyle ki bu gün sunmayı düşündüğümüz 2 yeni serimizde bu nedenle arada kaynadı(artık haftaya). Neyse, bir sonra ki hafta raylar tam yerine oturacaktır diyerektende kapatıyorum. www.mangaframe.com |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|