|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Türk Manga/Scanlation Takımları Dostlarımız tarafından yapılan manga çalışmaları, en son haberler ve güncellemeler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Fansub Takımları Kategorisinde ve Türk Manga/Scanlation Takımları Forumunda Bulunan Rebirth (Manga) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> birgün ölseniz ve öldüğünüz saniyede dünyanın başka bir yerinde bir bebek dünyaya gelse..ve o bebek büyüdükçe sizin yüzünüze,sizin sesinize,sizin vücudunuza ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-04-2010
Favori Anime: death note
Favori Manga: nausicaa
|
birgün ölseniz ve öldüğünüz saniyede dünyanın başka bir yerinde bir bebek dünyaya gelse..ve o bebek büyüdükçe sizin yüzünüze,sizin sesinize,sizin vücudunuza sahip olsa...siz öldükten sonra dünyanın farklı bir köşesinde başka bir siz gelse dünyaya..ve bunun sadece sizde değil her ölen insanda yaşanan bir döngü olduğunu öğrenseniz ne yapardınız..?
![]() İLK KAPAK RESMİ =) "Neden rüyamızda hiç tanımadığımız insanları görürüz hiç düşündünüz mü?Neden dejavu yaşayıp "ben bunu sanki daha öncede yaşamıştım" deriz?neden reenkarnasyon gibi bir saçmalığa inanırız peki? Rebirth,bu dünyadan çeşitli şekillerde göçen insanların aynı ruh ve bedenle öldükleri saniye içinde dünyanın farklı bir yerinde(bu öldükleri ülke,şehir bile olabilir) yeniden doğmalarını konu alan bir manga.Türk olarak ölüp Alman olarak doğabilirsiniz..Önceki hayatınızı hatırlamanız güçtür.." Yeni bir manga çalışması..nerede payalaşacağımı bilemediğim için buraya yazdım..desteklerinizi bekliyorum.siz beğenirseniz dahada hırslanıcam arkadaşlar =) http://omraldmrebirth.blogspot.com Mangayı haftalık olarak bu blogdan yayınlayacağım şimdiden teşekkürler iyi kötü yorumlarınız için =) |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Türk fansub gruplarına taşınmıştır.Ayrıca manga tanıtım kısmında da serinizi tanıtabilirsiniz.Çalışmlarınızda kolaylıklar.
Not:Grubun iş yapmaması veya uzun bir zaman duraksaması halinde bu başlığı silme hakkımız vardır.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
Hayırlı olsun. Sen devam ettiğin sürece muhakka takip edicekler olucaktır ayrıca manga gerçekten güzel bir mangadır. okumadıklarımdan ama okuyacaklarım arasında olduğunda Türkçeye çevrildiğini duymak benim için oldukça sevindirici bir haber oldu şimdiden kolay gelsin ve teşekkürler.
|
|
#4 |
![]() ![]()
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Çalışmalarınızda başarılar.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-04-2010
Favori Anime: death note
Favori Manga: nausicaa
|
arkadaşlar şunuda eklemeliyimki bu manganın çizimleri ve hikayesi bana aittir =) yani herhangi bir mangayı türkçeye çevirme gibi bi proje değildir =) ilginize teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
Bildiğimiz Rebirth hikayesi ile alakası yok daha bir ilgi çekici oldu. Bende diyorum kapak neden farklı hikayeyi okumadım belki ben hatalıyım demiştim. Tekrar hayırlı olsun isimdaşı kadar iyi bir hikaye olmasını diliyorum o zaman
|
|
#7 |
![]() ![]()
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Kendi mangan yani. Bu çok güzel. İyice meraklanmaya başladım.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk