|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Türk Manga/Scanlation Takımları Dostlarımız tarafından yapılan manga çalışmaları, en son haberler ve güncellemeler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Fansub Takımları Kategorisinde ve Türk Manga/Scanlation Takımları Forumunda Bulunan Manga Suyu çeviri grubu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Selam arkadaşlar, daha önce "çevirisi değiştirilmiş manga" idik, o isimle karıştırıldığımız ve bazı karşıklıklar yaşadığımız için yeniden yapılanıp "Manga Suyu" ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]()
Giriş Tarihi: 06-10-2009
|
Selam arkadaşlar, daha önce "çevirisi değiştirilmiş manga" idik, o isimle karıştırıldığımız ve bazı karşıklıklar yaşadığımız için yeniden yapılanıp "Manga Suyu" olmaya karar verdik. Şimdi daha hevesli ve daha kalabalık bir ekip olma yolunda ilerliyoruz. Yakın takipte olursanız sadece Mangaların suyunu çıkarmadığımızı da göreceksiniz.
Devam eden projelerimiz; Gintama Durarara Sket Dance Doublets Ve bir kaç süpriz mangaya da el atmış bulunuyoruz. Biten ve durdurulan projelerimiz; Goth Hakuouki Junrenka Olimpos buyrun için; http://www.mangasuyu.com/ Not: Edit için başvurularınızı bekleriz. |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
değişik mangalarada el atmışsınız vede çok iyi yapmışsınız umarım o süpizlerinizde çevrilmemiş serilerdendir. ingilizcelerini okuduğum ve başladığım 2 seri var. el atılmış olması beni mutlu etti. teşekkürler ederim. başarılar diliyorum arkadaşlar ve hemen sitenize gidiyorum kolay gelsin
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
Gintama da takipçinizim kolay gelsin..Umarım sıkılmadan gelebildiğiniz yere kadar gelirsiniz..
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]()
|
“ Orjinal Gönderi : worless
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]()
|
Güncellemeler
Gintama 20-21-22-23-24 Durarara!! 01-02-03 Arakawa Under the Bridge 01-02 Sukitte Ii na yo 01 İYİ OKUMALAR O/ Not:Hala editör arıyoruz. |
![]() |
|
|
|
#7 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
Suki-tte Ii na yo vay ellerinize sağlık arkadaşlar hoş bir shojodur. biraz klasik gibi durabilir ama ben sevmiştim. süprizlerinizden birinin bundan gelmiş olması hoş olmuş. (Doublets) mangakası kyuugou benim sıkı takip ettiğim (tabi yayınlanmışları geçtim hatmettim inşallah yeniler çıkar) biri yeni bölümü merakla sizden bekliyorum. ellerinize sağlık kesnlikle sıkı takip edeceklerimden birisiniz. tekrar teşekkürler
|
|
#8 |
|
----
Favori Anime: D.Gray Man, One Piece, Samurai Champloo, xxxHolic Serisi
Favori Manga: Merupuri, Fairy Tail, Fruits Basket, Parasyte, Totally Captivated, Dengeki Daisy
|
ay inanmıyorum sukitte
bunu çevirmeniz iyi olmuş, hemen indirip okumalıyım.ellerinize sağlık, çok tesekkürler
|
|
#9 |
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Sahiden Sukitte
Harika ya, çok cici bi manga. Çok sevindim bu projenize. Yalnız dosya boyutuna baktım da 21 mb. Tek Chapter için biraz fazla. Kotalılar için sorun olucaktır, Phosothop yaparken kaydetmeden önce gri tonlamayı kullanmanızı öneririm. Tabi kullanmanıza rağmen böyleyse bişey diyemiycem xD
|
|
#10 |
![]()
|
“ Orjinal Gönderi : yuuki_cross
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |