|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Türk Manga/Scanlation Takımları Dostlarımız tarafından yapılan manga çalışmaları, en son haberler ve güncellemeler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Fansub Takımları Kategorisinde ve Türk Manga/Scanlation Takımları Forumunda Bulunan PHD Manga Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Devam Eden Projeler: Billy Bat Golden Boy Historie Old Boy Uzumaki Tamamlanan Projeler: Alive! Heureka Pluto One-shot: Beta!! Me wo ...
3Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 24-06-2010
Favori Anime: Detroit Metal City
Favori Manga: Liar Game
|
Devam Eden Projeler:
Billy Bat Golden Boy Historie Old Boy Uzumaki Tamamlanan Projeler: Alive! Heureka Pluto One-shot: Beta!! Me wo Mite Hanase Labyrinth Rikon Choutei Souten No Koumori The Labyrinth Cat White Clouds Siteye girmek için: www.phdmanga.com Son Düzenleme Lulu69 tarafından 01-02-2011 20:24 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Güzel projeleriniz var devamı bekliyorum kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Yeni grubunuz hayırlı olsun. Türkçe'ye nice güzel mangayı kazandırmanızı diliyorum. İyi çalışmalar.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
çalışmalarınızda başarılar dilerim
|
![]() |
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Projeleriniz arasında "Pluto" olması çok güzel. Umarım tamamlayabilirsiniz, başarılar.
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 24-06-2010
Favori Anime: Detroit Metal City
Favori Manga: Liar Game
|
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Grubunuza hayırlı olsun der çalışmalarınızda başarılar dilerim. Umarım hepsini de nihayetine erdirirsiniz.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
nice nice mangalar ve başarılar dilerim..
pluto için teşekkürler yeni başlayacaktım tırmalamaktan kurtardınız beni ![]() not: sataşmalar olsa bile siz vazgeçmediğiniz sürece o sataşmaların önünü kararlılığınızla kesmiş olursunuz.
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Pluto'yu çeviren gruba saygıyla eğiliyorum
. Benim için en iyi mangayı, Türkçe okuyor olmak oldukça sevindirici olay olacak. Çalışmalarınızda başarılar...
|
![]() |
|
|
|
#10 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: bleach
|
Yeni grubunuz hayırlı olsun
çalışmalarda başarılar
![]() |