|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Türk Manga/Scanlation Takımları Dostlarımız tarafından yapılan manga çalışmaları, en son haberler ve güncellemeler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Fansub Takımları Kategorisinde ve Türk Manga/Scanlation Takımları Forumunda Bulunan Pandemonium Çeviri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Projeler • Akaboshi • • Bleach • • Freezing • • Highschool of The Dead • • Highschool of The ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 28-03-2010
|
![]() Projeler • Akaboshi • • Bleach • • Freezing • • Highschool of The Dead • • Highschool of The Dead Anime • • Katekyo Hitman Reborn • • Kimi no Iru Machi • • Kiss X Sis • • Love Plus: Rinko Days • • Metallica Metalluca • • The Breaker • • Until Death Do Us Part • • Wolf Guy - Wolfen Crest • Tamamlanan Projeler • Alive! • • Ane Doki[sequel] • • Lock On • • One Shot(lar) • • Wanted! • Site: www.pandemoniumceviri.com Yeni ve temiz bir konu açtık. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
----
|
Önceki konuda göremeyenler olabilir diye tekrar yazıyorum.
Harf ve çeviri hataları için V2 çıkartıldı arkadaşlar. Bölümü çoktan indirdiğinizi biliyorum, zaten yeniden indirmeyede gerek yok. Sadece altyazı kısmından altyazıyı indirip, playerinize sürükleyebilirsiniz |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 12-09-2009
|
Logonuzu ve sloganınızı ilk defa görüyorum, çok atarlı, beğendim.
|
|
|
#4 |
|
----
|
Highschool of Death 1. Bölüme baştan aşağı V2 Çekildi. Bölüm linkleri düzeltildi, artık istediğini player ile açabilirsiniz. Türkçe karakter ve altyazı gözükmeme sorunları olmayacak. Online İzleme linkide yakında eklenicek.
Not: Bleach 411 - 10 dakika içerisinde geliyor. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
----
|
Bleach 411 eklendi.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
----
|
Highschool of The Dead online izleme linki eklendi. Önceden verdiğim V2 haberinde, openingi çevirdiğimizi yazmayı unutmuşum bu arada.
|
|
|
|
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: bleach
|
güncellemeler için teşekkürler
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
411 kapağında ichigo tam oğlan olmuş
|
|
|
#9 |
|
----
|
Hitman Reborn 297 eklendi.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
[Pandemonium]Highschool of The Dead[V2] için yazıyorum.
Video: Çok kötü kodlanmış her yer piksel ve blur dolu. Altyazı: Font seçimi güzel ama ayarlamarı kötü. Gölge çok gereksiz olmuş. Boyutu videoya göre ufak olmuş. Üzerinde biraz oynanırsa hoş olur. SRT'den pek farkı olmamış özellikle çevirmen ve encode yazan kısım aşırı sırıtıyor düzetilmesi lazım. Çeviri: Ufak tefek hatalar dışında fena değildi, gün geçtikçe daha iyi olacaktır. Birde videolarınızı sunarken bir standartınız olsun. [Grup Adı] Anime Adı (Çözünürlük-Kodlama-Ses)(CRC) gibi. Çalışmalarınızda başarılar. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|