|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Türk Manga/Scanlation Takımları Dostlarımız tarafından yapılan manga çalışmaları, en son haberler ve güncellemeler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Fansub Takımları Kategorisinde ve Türk Manga/Scanlation Takımları Forumunda Bulunan Pandemonium Çeviri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Kissxsis mangalarınızı okudum, gerçekten sloganınızda söylediğiniz gibi, çok beğendim, ifadeler, seçtiğiniz cümleler cuk oturmuş. Edit: niye kaldırdınız logoyu, iyidi?...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#11 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 12-09-2009
|
Kissxsis mangalarınızı okudum, gerçekten sloganınızda söylediğiniz gibi, çok beğendim, ifadeler, seçtiğiniz cümleler cuk oturmuş.
Edit: niye kaldırdınız logoyu, iyidi?
|
|
|
#12 |
![]() ![]()
|
Bir de belitrmek istediğim bir şey var, normal mangaları 480 piksel genişliğe küçülterek çok rahat okuyabilmeme rağmen sizin en azından kiss x sis için kullandığınız fontlarla okunması çok zor oluyor. Neden 480 piksel, psp'de manga okuyorum, inanılmaz zevkli bir şey, herkese tavsiye ederim.
|
|
|
#13 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk
|
“ Orjinal Gönderi : Hitokiri
|
![]() |
|
|
|
#14 |
|
----
Giriş Tarihi: 28-03-2010
|
@Hitokiri
Açıkcası o piksel zamazingolarının ne anlama geldiğini bile bilmiyorum. \n koduydu sanırım o aşağı indiren. Fontu değiştirmeden önce, o çevirmen,encoder ve site isimleri alt alta satırlardaydılar. Font değiştirince direkt gömüp upload ettim. Çok sonradan farkettim o kısmın bozulduğunu. Eğer fontla alakalıysa, fontu değiştireyim veya farklı bir sebebi varsa nasıl düzelticeğimi biliyorsan eğer, söylersen sevinirim. @gezz+ Bende bazen evde olmayınca heyecanıma yenik düşüp, çıkan mangaları iphone ile açıp okuyorum. (Eziyet gibi ama iş görüyor.) Kissxsis'te kullanılan fontlara bir el atarız. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
Aegisub ile düzeltebilirsin, eğer bilmiyorsan forumda bununla ilgili bölümler var, hâlâ yapamazsan özel mesaj atabilirsin, düzeltip size geri yollarım.
Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. |
![]() |
|
|
|
#16 |
![]() ![]()
|
@Makaveli
Ben evde dahi psp ile okuyorum, bence kesinlikle eziyet değil, hele iphone'da 480*360 olması lazım ekran çözünürlüğü biraz daha yüksek pspden, ama daha küçük ekranı. bilemiyorum tabi nasıl okuduğuna da bağlı. Ben genişliği 480 piksel olcak şekilde açtığım için tüm sayfayı 3 parçada okuyabiliyorum, ekrana bir seferde tam iki kare sığıyor. Tabi analog çubukla da sayfa gezinmek ayrı bir kolaylık.
|
|
|
#17 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Katekyo Hitman Reborn indirme linklerinde 269. bölüm yerine 270. bölüm linki yapıştırılmış. İndirmek isteyenler için düzeltilirse iyi olur. Ben Mediafire'daki dosyalardan doğru olanı buldum gerçi de.
Diğer takipçiler için diyorum.Bir de 296. bölümde rar dosyasında hata var. 16-17. sayfayı açarken "crc hatası, dosya bozuk" uyarısı veriyor. Buna da el atılması gerek. |
![]() |
|
|
|
#18 |
|
----
Giriş Tarihi: 14-05-2010
|
İyi akşamlar, sevgili okurlar.
Yine bir cumartesi günceli ile karşınızdayım. Güncele bir gün kala aksilik yüzünden The Breaker, Metallica Metalluca ve Freezing serilerinden bölüm veremiyoruz.Onlar için ayrı bir hafta içi günceli yapacağız. Onlar haricinde Until death do us part'tan 3 bölüm, Akaboshi'den 3 bölüm ve Freezing'den 1 bölüm var(diğeri hafta içi günceline sarkacak).Ayrıca Wolf Guy - Wolfen Crest serimiz bir çevirmen bulana kadar askıya alınmıştır, bu seri için çevirmen başvurularınızı bekliyoruz. Uzatmaya lüzum yok, güncel budur, yumulun. Herkese iyi tatiller, esen kalın. Akaboshi 8-9-10 Freezing 18 Until Death Do Us Part 10-11-12 |
|
|
|
|
|
#19 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: bleach
|
güncelleme içiçn tşekkürler
|
|
#20 |
|
----
Giriş Tarihi: 28-03-2010
|
Highschool of The Dead 02[Anime] eklendi.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|