|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Türk Manga/Scanlation Takımları Dostlarımız tarafından yapılan manga çalışmaları, en son haberler ve güncellemeler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Fansub Takımları Kategorisinde ve Türk Manga/Scanlation Takımları Forumunda Bulunan Hiraishin Manga Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Adresimiz; hiraishin-manga.blogspot.com Mangahelpers üzerinden Online takip HİRAİSHİN MANGA A long time ago in a galaxy- falan filan. Projelerimiz; - Devam ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Adresimiz; hiraishin-manga.blogspot.com
Mangahelpers üzerinden Online takip HİRAİSHİN MANGA
A long time ago in a galaxy- falan filan. Projelerimiz; - Devam edenler Ao no Exorcist Beelzebub Blazer Drive Dogs: Bullets&Carnage Drifters Ga-rei Katekyo Hitman Reborn! - Tamamlananlar Ane Doki Ao no Exorcist Pilot (One-shot) Dogs: Bullets&Carange Prelude (açılış) Dogs: Hardcore Twins (One-shot) - İyi okumalar!
|
|
#2 |
|
"23.09.09" Geri döndük!
Güncellemeler: Beelzebub 6-7-8-9 Blazer Drive 8 Drifters 4-5 Katekyo Hitman Reborn! 8-9-10-11-12 + Editör ve Çevirmen aramaktayız. Başvurularınızı bekliyoruz. Eh, blogun anasayfasındaki yazıyı okumayı unutmayın. hiraishin-manga.blogspot.com İyi okumalar!
|
|
#3 |
|
Banned
----
|
Ehh, sonunda geri dönebildik. Hepimize hayırlı olsun. İyi okumalar, iyi geceler.
|
|
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 18-09-2009
Favori Anime: soul eater, GTO, FMA, D.Grayman, TTGL, honey & clover
Favori Manga: Naruto, Fairy Tail, D.grayman
|
O yea!
ten-kun *-* kyaaaa öhm evet sevgili manga severler bu görmüş olduğunuz grup gerçekten oldukça sağlam ve işlevli bir gruptur. İsterseniz gazoz açacağı isterseniz araba isterseniz törpü vs gibi işlevleri olmasa da Editledikleri çevirdikleri mangalarla bence zaten kaliteden anlayan herkesi çaıran bir gruptur bir de manga sevmeniz lazım ki projeler mükkemel bence *-* kaçmaz okuyun len hirashin! cok pis tehlikeliyimdir dinleyin sözümü manga kandır candır! (ten-kun buluşunca ödersin bu yazının ücreti )Geyik bi yana başarılar ve ellerinize sağlık arkadaşlar. Sayılı sağlam manga gruplarındansınız devam *-*
|
|
#5 |
![]() ![]()
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
dönmüş olmanıza çok sevindim
özlettiniz kendinizi güncelleme için teşekkürler
|
![]() |
|
|
#6 |
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Sonunda beklediğim gün geldi, yeniden aktifsiniz.Çok sevindim.Güncelleme için teşekkürler.Şu an tüm hücrelerim Ga-Rei için çıldırıyor xD Onu da bekleriz (:
Kolay gelsin...
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Yeniden can bulmanız beni de sevindirdi açıkçası Dogs: Bullet&Carnage sever bir takipçiniz olarak,şimdilik sadece bu manga çalışmanızı takip ediyorum elimdeki mangaları okumayı tamamladığımda-bir gün tamamlayacağımı umut ediyorum,azimliyim kararlıyım ama bu işte daha usta değilim XP- daha fazla çalışmalarınızı takip etmek gibi bir düşüncem var Ali'cim bu nedenle yeniden hoş geldiniz diyorum...
Umarım ekibinizdeki eksiklikleri en kısa sürede tamamlarsınız ve sevdiğiniz aynı zamanda da büyük emek verdiğiniz işlerinize sıkı bir şekilde devam edersiniz.
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Nerde kaldınız. : )
Ellerinize sağlık, çalışmalarınızda başarılar.
|
#9 |
|
“ Orjinal Gönderi : jidoshie
|
|
|
|
|
#10 |
![]()