![]() | ![]() |
![]() |
| Anasayfa | Forum | Blog | Albümler | Manga | Müzik | Gruplar | Dergi |
|
|
||||||
| Uzak Doğu Dizi ve Film Uzak doğu sinemasından seçmeler |
| Güncel çalışmalarımız | [-] |
|
|
Sinema Kategorisinde ve Uzak Doğu Dizi ve Film Forumunda Bulunan My Girlfriend is a Gumiho / Kız Arkadaşım Dokuz Kuyruklu Bir Tilki Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ...
2Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
My Girlfriend is a Gumiho / Kız Arkadaşım Dokuz Kuyruklu Bir Tilki
Yayınlayan ^saHmatH
06 Eylül 2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
Güzel ve eğlenceli bir diziye benziyor. Türkçe altyazıları varmı ?
|
|
|
#2 |
|
Altyazıları buradan ulaşabilirsiniz.
[Sadece üye olanlar linkleri görebilir. ] Ben en son 8. bölümü izledim. Dizi 6. bölümde başlıyor diyebilirim. İlk 5 bölüm komedi ağırlıklı gidiyor. 5. bölümden sonra gerçekleri öğreniyoruz ve 100 gün sonunu merak ve acı içinde bekliyoruz. Kızcağızımızın yani Gu Mİ Ho'muzun hiç bir şeyden haberi yok. Lanet olası veteriner söylemedi gerçekleri of offf ... Bu arada ciğer meselesi dizide geçmiyor. Sadece baş karakter korkuyor zaten ilk bölümde ciğer meselesinin bir efsane olduğu anlaşılıyor. İleriki bölümlerde çıta yükseleşecekmiş gibi hissediyorum. Shin Min Ah'ımızı devamlı gülerken değilde ilerki bölümlerde ağlarkende göreceğiz büyük ihtimal. 8. bölümde pis yerde bitti. 9. bölüm çıksada izlesek .
|
|
|
#3 |
|
Yeni sezon dramalarından biri bu gözümden kaçmış çok hoş duruyor. [Sadece üye olanlar linkleri görebilir. ]
karakteri ilgimi çekti çeviri 4.bölümdeymiş bitmesi uzun sürer tahminimce, bitince hemencicik izlemeyi düşünüyorum.
|
|
|
#4 |
|
bende 9.bölümü sabırsızlıkla bekliyorum fragmanını gördüm
...ing. özette böyleydi konusu o yüzden bu kadar yazdım ki henüz izlemeyenler için detaylandırmadım^^şu hala ile yönetmene katıla katıla gülüyorum...real action ama katılıyorum size bencede hüzünlenecek biraz dizi gerçi komedi romantik yazıyor türüne abartı üzeceklerini yada kötü sonu beklemiyorum...link vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama 8.bölüme de dahil çevirildi online olarak [Sadece üye olanlar linkleri görebilir. ] burdan izleyebilirsiniz...
|
|
|
|
#5 |
|
Diziden bir kaç fotoğraf:
Miho & DaeWoog Spoiler:
Miho & Fox Hunter ((cute, sexy...etc. hunter)) Spoiler:
|
|
|
|
#6 |
|
Verdiğin linke baktım ama açamadım. Galiba açmak için ek program gerekiyor. Neyse ben raw izlediğim için sorun olmuyor.
|
|
|
#7 |
|
Merak ediyorum bu 9 kuyruk meselesi Japonlarda bir inanış mı? Naruto'nun dışında başka bir yerde daha gördüm galiba.
|
|
|
|
|
|
#8 |
“ Alıntı ”Verdiğin linke baktım ama açamadım. Galiba açmak için ek program gerekiyor. Neyse ben raw izlediğim için sorun olmuyor.
ayrıca site için ek programı var yükledikten sonra sorunsuz izleniyor((söylemeyi unutmuşum ))“ Alıntı ”Merak ediyorum bu 9 kuyruk meselesi Japonlarda bir inanış mı? Naruto'nun dışında başka bir yerde daha gördüm galiba.
1000 yılda bir şekil değiştirerek insan gibi görünen ve insan şeklini korumak için insan karaciğer yemesi gereken efsanevi bir yaratık yani...
|
|
|
|
#9 |
|
Biliyorum ama daha geliştirmem lazım. Bu tarz dizilerde zorlanmıyorum ama IRIS Gibi dizilerde oldukça zorlanıyorum. Daha katetmem gereken çok yol var.
Kore dizilerinde karşıma oldukça geldi. Genel olaraktan dokuz kuyruklu tilki kız oluyor. Tabi bu kız büyüleyici güzellikte oluyor. Onun tilki olduğunu bilenleri öldürüyor ama sevdiyse bir erkeği onu öldürmüyor. Erkek tabi büyülenmiş bir şekilde aşık oluyor bu sırrı koruyacağım diyor. 100 gün yada 10yıl sırrı saklaması lazım diğer herkesten saklamazsa Gumiho insana dönüşme şansını kaybediyor. Genellikle söylüyor başkasına erkek olacak kişiler. Bir nevi Deniz kızının hikayesinin Kore versiyonu gibi. Birde bellirli süreden sonra erkeğin ölmesi gereken bir hikayeside var. Ben buna asyanın pamuk prenses ve deniz kızı karışımı bir hikaye olarak bakıyorum. Japonya'da durum nasıldır bilemiyecem.
|
![]() |
| Etiketler |
| son, türkçe |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|