Geri Git   Anime manga > Fansub Takımları > Yabancı Fansub&Scanlation Takımları

Yabancı Fansub&Scanlation Takımları Yabancı Fansub&Scanlation Takımları ve Çalışmaları, en son haberler ve güncellemeler.

TV Nihon

Fansub Takımları Kategorisinde ve Yabancı Fansub&Scanlation Takımları Forumunda Bulunan TV Nihon Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> TORRENT TRACKER DIRECT DOWNLOAD Hardsub tabanlı çalışan bir grup. Ana ilgi alanları Sentai ve Tokukatsu dizileri (80'lerin sonundan bügüne tek ...

LinkBack Konu araçları
Eski 20-07-2010, 15:18   #1
"Imagine it!" diye
haykırmak istiyorum!

Araştırmacı

Akuma_Blade'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
Standart TV Nihon

TORRENT TRACKER

DIRECT DOWNLOAD

Hardsub tabanlı çalışan bir grup. Ana ilgi alanları Sentai ve Tokukatsu dizileri (80'lerin sonundan bügüne tek NEREDEYSE TÜM sentai/tokusatsu külliyatını extra'ları ile çevirdiler/çevirmekteler!!!) ve onların dışındaki zamanlarında da hiçkimsenin çevirmeye girişmediği Anime'ler... (Çevirdikleri hiçbir Anime'yi onlardan başka yapan görmedim) Ayrıca Transformers'in Japon yapımı Anime'lerine ve Kamen Rider külliyatına ayrı bir ilgi gösteriyorlar, bunu da not düşelim.

Yaptıkları neredeyse tüm çalışmaları direct download olarak dağıtmaları büyük artı, (Yaptıkları tüm çalışmaları mutlaka Megaupload ve Mediafire üzerinden Direct Download olarak da dağıtıyorlar.) ayrıca Sentai/Tokukatsu dizilerini onlar sayesinde Japonya'dan 1-2 gün sonra sublanmış şekilde izleyebiliyorsunuz.

Çevirileri kusursuz değil. Bazı çeviri yanlışları (beleive gibi) dikkat çekiyor, -bilerek mi yapmışlar bilmiyorum, bir bölümde 5 kere beleive gördüğümü anımsıyorum- ama bu boyutta göze çarpan az sayıda şeyi saymazsak ortalamanın üstünde sayılabilir. Bunun yanısıra you, kisama-tachi! yada enemy-yatsu! gibi bilerek yapılmış fail fansub kavramı dışında açıklanamayacak çevirileri var. Çevirmen sayıları sayesinde hızlı iş çıkarttıkları söylenebilse de diğer dillere çeviri yapan çevirmenlere destek vermiyor ve script vermiyorlar. Bu nedenle hayli kırıldım bu gruba diyeblirim. Forumda mod'lara "neden soft sub" çalışmıyorsunuz diyip sayfalarca uzunlukta nedenleriyle yazsanız bile "ben hardsub sevmiyorum/kullanmıyorum" diyip konuyu kilitliyorlar. Eğer böyle davranmak yerine eksilerini kapatmaya uğraşıyor olsalardı inanın bana, şu an belki de onları gördüğüm en iyi 5 yabancı Fansub grubu içinde saymam içten bile değildi.

Sonuç olarak TV Nihon'u ne yapsalar da fazla eleştiremiyorum çünkü kulvarlarında tekler. Yaptıkları çalışmalar ilginizi çekiyorsa sık kullananlara ekleyin, ben öyle yaptım çünkü. Zira hayatımda izlediğim belki de en iyi Japon dizileri olan AKIHABARA @ DEEP onların elinden çıktı.

Mobile Suit Gundam Çeviri Projesi

http://akumablade.blogspot.com/

Son Düzenleme Akuma_Blade tarafından 08-08-2011 00:13 de yapıldı.
BayAkuma_Blade Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-07-2010, 19:18   #2
BON JOVI ROCKZ

Şeytan

SPAWN-TheUndead'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Rock World
Favori Anime: Kenshin, Ninja Scroll, Basilisk, Bleach, Death Note, Berserk, Tenjou Tenge
Favori Manga: Berserk, Bleach, Rosario to Vampire, Vampire Knight, Ruouni Kenshin
Standart İlgi: TV Nihon

Evet soft yapsalar çok iyi olurdu. Birkaç kez konuştum ama bana mısın demiyorlar, yapmayacagız diyorlar. Ben de Garo dizisini çevirmeye başladım, tvNihon'un çevirlerini kullanıyorum, elle de senkron yapıyorum. Zamanında az power ranger izlemedik ^^ Unutmamak lazım bu dizileri.

O ÇOCUKLARI BAĞIRTTI, BENDE ONU BAĞIRTTIM BAĞIRTTIM BAĞIRTTIM VE GENE BAĞIRTTIM!!!
Bay SPAWN-TheUndead şuan çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-10-2010, 10:22   #3
"Olmak yada
olmamak": bütün mesele
bundan ibaretti sanırım...

Paranoyak

Yamato'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 06-10-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Great Teacher Onizuka, My Neighbors The Yamada's, Death Note, Jyu-Oh-Sei, Princess Mononoke...
Favori Manga: Death Note, Yukikaze...
Standart İlgi: TV Nihon

Onların işlerinden biri olan Ultraman serisi olan "Ultraseven X" çevirisine başladım.
Takip etmek isteyenler: Tıklayınız
BayYamato Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 19:08.

kodhaber.com