Geri Git   Anime manga > Forum Genel > Yardım Bölümü

Yardım Bölümü Anime , Manga Konularında ve Çeşitli Konularda Yardım merkezimiz.

BakaBT'ye Torrent Yüklemek Nasıl Olur?

Forum Genel Kategorisinde ve Yardım Bölümü Forumunda Bulunan BakaBT'ye Torrent Yüklemek Nasıl Olur? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Arkadaşlar BakaBT ile haşır neşir olan, daha önce torrent yüklemesi yapmış arkadaşların yardımına ihtiyacım var. BakaBT'ye upload yapmak istedim ama ...

LinkBack Konu araçları
Eski 11-01-2010, 05:02   #1
Annemi özledim.

Meşgul

Tenbatsu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-09-2009
Exclamation BakaBT'ye Torrent Yüklemek Nasıl Olur?

Arkadaşlar BakaBT ile haşır neşir olan, daha önce torrent yüklemesi yapmış arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

BakaBT'ye upload yapmak istedim ama reddedildi. Sebebini anlayamadım. Power User oldum bir kaç gün önce, sebebi bu değil yani. Neye göre reddediyorlar, neye göre kabul ediyorlar ve bu torrenti oluştururken bir yanlışlık yapmış olabilirmiyim?

İşte detayları ile istiyorum bu işin inceliklerini.

Teşekkürler.
Eski 11-01-2010, 11:04   #2
Banned
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 18-09-2009
Favori Anime: Slam Dunk, FullMetal Alchemist Brotherhood, Hajime No Ippo, Gurren Lagann, One Outs, One Piece
Favori Manga: Slam Dunk, One Piece, Liar Game, Area No Kishi
Standart İlgi: BakaBT'ye Torrent Yüklemek Nasıl Olur?

Bir kere en başından sunumun RAW olduğu için kaybediyor. Raw sunumlar kabul görmüyor. Sonra ben macross frontier'in amerikada lisanslandığını sanmıyorum. Hakiki dublaj değildir muhtemelen.

Çoğu kişi o sunum sayfalarını özenli bir şekilde http olarak ayarlıyor diye biliyorum ben. (yanlış da olabilir) ama en azından oradaki şatafatlı sunumlara göre seninksi daha düz gibiydi. Sunumdaki açıklamaların çok sığ olmuş. İlişkili diğer animelerin linkleri verilebilirdi.
Seriye ilişkin linklerde anidb yok ve mal var, bak bakalım sunumlara böyle bir şey yapan var mı gülerler adama:hehe:

ve muhtemelen orada taş gibi tohra sürümünün olması da bir etkendir sanırım.

Bunlar sadece benim aklıma gelenler. Oradaki adamlar sunumlar konusunda kendi kriterlerine çok bağlılar.
Sodakazam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-01-2010, 11:48   #3
Ne düşünüyorsun?

----

Kisiliksiz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita

Sizin sunumunuzdan daha iyi bir sunum önceden yüklenmiş ise kabul etmezler. Herifler çok titizdir. Severiz kendilerini
BayKisiliksiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-01-2010, 15:28   #4
Annemi özledim.

Meşgul

Tenbatsu'ın Avatarı

Sodakazam ben daha sonra bağlantı olduğu Anime'lerin falan yazdım oraya. Link vermedim ama veririm. İçine türkçe altyazı koydum ben videoların ama gömülü değil .SRT dosyası olarak . Kaldı ki thora sürümlerinin hiç biri 1080p değil ve benim sunduğumdan daha kaliteli bir Macros Frontier yok orada. Hala anlamış değilim.

Sanırım sen benim torrenti gördün. Gördün mü?
Eski 11-01-2010, 16:25   #5
Banned
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 18-09-2009
Favori Anime: Slam Dunk, FullMetal Alchemist Brotherhood, Hajime No Ippo, Gurren Lagann, One Outs, One Piece
Favori Manga: Slam Dunk, One Piece, Liar Game, Area No Kishi

Evet reddedilen kısımlarda gördüm senin torrentini.

Bir de türkçe altyazı vermişsin ben onu görmemiştim bir kez daha tebrikler yani:ozgurluk:
Var mı hiç orada ingilizce harici, ispanyolca, almanca herhangi bir şey? Ya da raw gruplarının adı ile oraya konan bir sunum? Öyle olsa her yer [Zero] [Leopard] [Raws-4U] falan dolardı o sitede. Sırf seninki 1080p diye koyacaklarını mı sanıyorsun? Power user olana kadar kasmışsın türkiyedeki şu durumla ama yine de orada çarkın nasıl döndüğünü anlayamamışsın. Bana kalsa sitedeki kural mural her bir metini baştan gözden geçir sen.
Senin o sunumun kabul edilmenin çooook uzağında bana inan.
Sodakazam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-01-2010, 17:40   #6
ÖSS = Winter is coming.

çok yorgun

Cynthia'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 05-09-2009
Mekan: Detroit Metal City
Favori Anime: Lovely Complex
Favori Manga: Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE

FAQ sayfalarında bu konuda bir şeyler yazmışlardır, neler kabul edilir/edilmez diye.
Eski 11-01-2010, 17:49   #7
Annemi özledim.

Meşgul

Tenbatsu'ın Avatarı

Power User olmak için kasmak zor olmuyor 8MB bağlantı ile sorun adamların kaliteli bir versiyonu kabul etmemesi. Tamam bu işi gayet ciddiye alıyorlar ve bu gayet hoşuma gidiyor ama... Kenimi asla suçlu görmüyorum . Hatta hesabımı sildiresim gelmeye başladı.
Eski 12-09-2010, 13:11   #8
solaris city

None

gezz+'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 12-09-2009

değil 8mbit ile, cep telefonunuzun gprs bağlantısıyla bile rank kasmak hiç de zor değil torrentlerde, fake stat sender'lar var, kullanılması ne kadar etiktir bilemem. çok titiz üye seçen bir torrent sitesinde günde 85gb fake upload yaptım, hiçbir şekilde uyarı almadım, hesap hala açık ve power user'ım.
Eski 12-09-2010, 14:02   #9
Annemi özledim.

Meşgul

Tenbatsu'ın Avatarı

Paylaşıcı ruhunu alkışlıyorum .

Burada nasıl paylaşım yaparım diye sordum. Nasıl kaçak ratio kasarım diye sormadım.

Ben BakaBT'ye torrent yüklemenin çok gerisinde olabilirim ama torrentin çalışma zihniyetinin gerisinde olanda çok kişi var sanırım.
Eski 12-09-2010, 14:08   #10
Hürgeneral

----

Hitokiri'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic

Yüklemek istediğin torrentin bilgilerini bana yollar mısın? Bir bakalım BakaBT'nin kurallarına uyuyor mu ?
BayHitokiri Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık