|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Yardım Bölümü Anime , Manga Konularında ve Çeşitli Konularda Yardım merkezimiz. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Yardım Bölümü Forumunda Bulunan video ile alt yazı birleştirme Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> arkadaşlar bana video ile alt yazıyı birleştirebileceğim ve tek dosya haline getirebileceğim kullanışı kolay bir program tavsiye edebilirmisiniz...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 21-08-2010
Favori Anime: Amagami ss
Favori Manga: Rosario To Wampire
|
arkadaşlar bana video ile alt yazıyı birleştirebileceğim ve tek dosya haline getirebileceğim kullanışı kolay bir program tavsiye edebilirmisiniz
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
İstediğin Total Video Converter tarzı birşey sanırım:
http://forum.donanimhaber.com/m_29706929/tm.htm Adresinde işine yarayacak bilgi mevcut.
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 21-08-2010
Favori Anime: Amagami ss
Favori Manga: Rosario To Wampire
|
tşk ederim arkadaşım bunu deneyeceğim inş işe yarar...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
Mkvmerge; altyazıyıda videoyuda içine at mux de o kadar.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
Doğru be... Eldeki videoyu sormayı unuttum!?!
Eldeki MKV ise öyle yap @kapkarku.
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 12-09-2009
|
@Kisiliksiz,
MKV değilse de öyle yapabilirsin. MKV merge'ün en azından bir kaç popüler video formatını kabul ediyor, mp4 avi falan. diğerlerini denemediğim için bir şey diyemem.
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|